" Μου διηγήθηκε ο γερο-Αντόνιο πως οι ανθρωποι από χρυσάφι ήταν οι πλούσιοι, με το λευκό το δέρμα, και ότι οι άνθρωποι από ξύλο ήταν οι φτωχοί , με το σκούρο δέρμα, που δούλευαν για τους πλουσίους και πάντα τους φορτώνονταν κι ότι οι άνθρωποι από χρυσάφι κι οι άνθρωποι από ξύλο περιμένουν την άφιξη των ανθρώπων από καλαμπόκι, οι πρώτοι με φόβο κ οι δεύτεροι με ελπίδα. Ρώτησα τον γερο-Αντόνιο τι χρώμα ήταν το δέρμα των ανθρώπων από καλαμπόκι και μου'δειξε διάφορους τύπους καλαμποκιού με διάφορα χρώματα, και μου είπε πως ήταν απ' όλα τα δέρματα, αλλά κανείς δεν ήξερε καλά, γιατί οι άνθρωποι από καλαμπόκι, οι άντρες και οι γυναίκες οι αληθινοί, δεν είχαν πρόσωπο..."

SUBCOMAΝDANTE INSURGENTE MARCOS

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

Σχετικα με την περιφημη "γρίπη των χοίρων" - About the "swine flu"

Η πρώην chief medical officer της Φινλανδίας Dr Rauni Kilde σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη σχετικά με τα εμβόλια και τις σκοπιμότητες που πιθανώς να εξηγούν τον όλο πανικό περί γρίπης.
Ex medical officer of Finland Dr Rauni Kilde talks about the vaccines and the deadly plans that explain the whole panic around the "swine flu" issue
                   
Σχετικά με τα τρομο-εμβόλια του 1976 της "μαμάς Αμερικής" που βρίσκεται πάντα μπροστά στις εξελίξεις και τα αποτελέσματα - σύνδρομο guillain barre.
The swine flu propaganda of '76 in America (the one that shows the way to Europe) and the deadly results (guillain barre syndrome).
                                        
Δείτε την αίτηση έγκρισης για κατοχύρωση του εμβολίου, όπου φαίνονται διαδικασίες που έγιναν από τον Αύγουστο του 2007!  τo pdf της αίτησης

Περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο http://afovia.wordpress.com/